Wie is meuviro?

Sinds 1960 is Meuviro Interieurbouw  actief in het bedenken en realiseren van totaalconcepten en Maatwerk Interieur voor horeca, leisuremarkt, kantoor- en winkelpanden. Vanuit onze eigen productiefaciliteit in Breda bedienen we naast deze zakelijke markt ook veel particuliere klanten van een volledig Interieuradvies en bijbehorend maatwerk.

 

Meuviro Interieurbouw onderscheidt zich door haar turn-key dienstverlening. Alle betrokkenen kunnen door ons gecoördineerd worden. Wat wij bedenken voeren wij ook uit. Onze vakmensen staan garant voor een kwaliteitsproduct. Of het nu gaat om een volledig turn-key project of slechts een simpele aanpassing. “Wij doen de deur pas achter ons dicht als de opdrachtgever tevreden is”

 

In de loop der jaren heeft Meuviro Interieurbouw zich gericht op het verwezenlijken van totaaloplossingen. Daarmee is Meuviro Interieurbouw ook de ideale partner voor de begeleiding van het gehele inrichtingproces. Met oog voor detail en functionaliteit met daarboven op jaren lange expertise bent u bij Meuviro aan het juiste adres als partner voor uw project.

 

Meuviro Interieurbouw is volop actief in diverse branches waar zij de nodige know-how en expertise heeft opgebouwd. Lees meer over de diverse branches waar Meuviro actief is.

 

Missie Meuviro

Meuviro Interieurbouw is sinds 1960 een traditionele interieurbouwer gevestigd in Breda.

 

Betrouwbaar en met pragmatisme zorgen onze werknemers voor ontwerpen, maatwerk en de uiteindelijke realisatie van talloze interieurconcepten. Voor opdrachtgevers zorgt Meuviro voor een veilige, efficiënte en servicegerichte operatie met actieve aandacht voor kwaliteit. Wij bieden onze klanten de optimale interieuroplossing voor iedere situatie. Maatwerk is standaard. Wij produceren alles zelf.

 

Meuviro streeft naar winstgevende groei die niet alleen bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen, maar ook aan de economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling. Al deze factoren vormen de basis voor al onze zakelijke relaties.

 

 

Visie Meuviro

In de bouw- en renovatiesector borrelt en bruist het als nooit tevoren. Verandering is de norm in dit dynamische vakgebied. Meuviro Interieurbouw ondersteunt haar opdrachtgevers met effectieve, snelle interieuroplossingen op maat. Met flexibiliteit, vakmanschap en een grote liefde voor het interieurvak bouwen wij voortdurend aan de verdere versterking van onze positie als interieurbouwer in diverse branches in Nederland en België.

 

Meuviro moet voor haar opdrachtgever de eerste keus zijn en voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever.

 

Door constant in te spelen op marktontwikkelingen en technologische ontwikkelingen biedt Meuviro de opdrachtgever altijd een eigentijds, maar vooral oplossend resultaat.

 

 

Mission Statement

“Een geheel eigentijds maatwerkinterieur waarbij wij pas klaar zijn als de klant tevreden is en als de klant niet tevreden is zijn wij nog niet klaar”.