Interieuradvies

Interieuradvies

 

Iedere inrichting, of het nu gaat om een commerciële ruimte zoals restaurant, hotel of café, of om een kantoor met werkplekken, van slaapkamer tot hotelkamer, alles begint met een ontwerp.

 

Op zowel zakelijk als op particulier gebied is Meuviro interieurbouw uw partner als het gaat om ontwerp en vormgeving.

 

Het ontwerp is de vertaalslag van hetgeen wat u als opdrachtgever met uw project wilt uitdragen. Het is een weerspiegeling van de wijze waarop u uw project wilt uitstralen.

 

Het bepaald het karakter van de ruimte, of het nu gaat om een commerciële ruimte of het vertrek in een woonhuis. Een juist ontwerp bepaald mede het succes van uw project.

 

De juiste verhouding tussen vormgeving en materiaalkeuze, maar zeker ook praktische oplossingen zijn de sleutel tot een passend en goed ontwerp.

 

In ons team hebben we diverse gediplomeerde en vakkundige ontwerpers die voor ieder project een passend ontwerp kunnen realiseren.

 

Als eerste zal er een intensief interview plaatsvinden, om door het stellen van de juiste vragen er achter te komen wat uw wensen zijn en waar uw ideeën liggen. Dit op het gebied van sfeer, materiaalkeuze en uitvoering. Ook uw budget is natuurlijk een belangrijke factor.

 

Op basis van dit gesprek zal een eerste ontwerp worden gemaakt, welke u gepresenteerd zal worden en waar u vanuit verschillende hoeken in uw ‘project’ kunt kijken. Dit geeft een reëel gevoel over sfeer en uitstraling.

 

Na deze presentatie zal het ontwerp steeds meer in detail worden gefinetuned, waarna we bij het uiteindelijke ontwerp over kunnen gaan tot het inmeten en het maken van de werktekeningen.

 

Of het nu gaat om bouwkundige aanpassingen, vloerafwerkingen, wand- en plafondafwerking, sfeerverlichting, decoratie, vast maatwerk, los meubilair, alles kan in het ontwerp uiteindelijk ook gerealiseerd worden door Meuviro Interieurbouw. Talloze referenties gingen u voor, neem gerust een kijkje…

 

Heeft u interesse om vrijblijvend  een oriënterend gesprek aan te gaan, neem contact op.