Turn key projecten

Naast het leveren van maatwerk en het leveren van interieuradvies kan Meuviro Interieurbouw ook de opdrachtgever geheel ontzorgen door het gehele renovatie traject voor u te realiseren.

 

Van ontwerp tot oplevering en alle bijkomende zaken zoals bouwkundige aanpassingen, vloerafwerking, plafondafwerking, verscheidene wandafwerkingen, alles kan Meuviro Interieurbouw u als opdrachtgever uit handen nemen.

 

In het verleden heeft Meuviro Interieurbouw verschillende interieurbouwprojecten gerealiseerd waarbij het gehele project onder leiding van Meuviro Interieurbouw werd gerealiseerd.

 

Het Turn key principe staat voor totaalontzorging waarbij Meuviro Interieurbouw de totale realisatie tot haar verantwoording neemt. Het leveren en aansturen van specialisten zoals aannemer, E- en W-installateurs, schilders en stoffeerders. Naast het aansturen van specialisten behoort ook het bewaken van de planning tot de opdracht, zodat het project op de vooraf afgesproken datum opgeleverd kan worden.

 

Jarenlange ervaring resulteert in een breed spectrum aan expertise en een netwerk van partners waar Meuviro Interieurbouw uw project mee realiseert.

 

Of het nu gaat om het realiseren van een hotel, kantoorpand, café, restaurant, apotheek, zorgruimte of particulier vertrek, Meuviro kan u de realisatie volledig uit handen nemen.

 

Graag wisselen we van gedachten over de verschillende mogelijkheden om uw project tot realisatie te laten komen. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

turn key projecten meuviro
turn key projecten meuviro breda