Verrijdbare self-service tafel van KAJA

Verrijdbare self-service tafel van KAJA

Selfservice anderhalvemeter 1,5

Wij proberen mee te denken, en vermoeden dat de horeca straks opengaat met gepaste afstand en dus 1,5 meter afstand in je restaurant. Met deze ludieke tafel creëer je niet alleen veiligheid maar ook de perfecte #socialdistance. Een oplossing voor gast en gastheer.

 

Team Kaja is na de toespraak van Premier Rutte aan de slag gegaan hoe wij de horeca kunnen helpen. Daarom laten wij graag het volgende ontwerp zien: de Selfservice anderhalve meter! Een tafel in de ontwerpfase en willen graag jullie mening horen. Deze tafel is 1,5m breed waardoor je altijd de juiste afstand houdt. Een Social Distance Waiter voor de horeca. Een DIY tafel wat ervoor zorgt dat jouw gasten niet in aanraking komen met jouw personeel. We spelen met wat ideeën maar we zijn al zo ver dat meerdere uitvoeringen mogelijk zijn, van basic tot luxe. Denk aan:

  • Meerdere maatvoeringen mogelijk.
  • Meerdere materialen en RAL kleuren mogelijk van staal, HPL tot marmer en composiet.
  • Shelf voor vuile vaat.
  • Verrijdbaar van keuken naar tafel
  • Voorzien van besteklades, glazenhangers en wijnkoelers kies de uitvoering die bij jou past.

Voor mensen met een oog voor de fijne dingen.

Een eigentijdse look waarvan we een paar maanden geleden nog niet wisten dat we dit nodig hadden. Deze ‘DIY’ tafel zorgt ervoor dat jouw gasten niet in aanraking komen met jouw bediening en werknemers.