Uitschuifbaar toiletsysteem met nontouch handwassysteem

Uitschuifbaar toiletsysteem met nontouch handwassysteem

Pop-Up Toilet Events heeft unieke losse, uitschuifbare toiletten welke op talloze manieren te plaatsen zijn. Ook op 1,5 meter afstand van elkaar. Heb je ‘m? Coronaproof, dus! We plaatsen de units buiten én binnen. De perfecte oplossing voor een 1,5 meter-economie. Pop-Up Toilet Events beschikt tevens over uitschuifbare units met een non-touch handwas systeem. De sensor activeert het water, waar automatisch de handzeep aan wordt toegevoegd. Daarnaast zit de non-touch droger en tadaaa: hygiëne optima forma. In tijden met nieuwe en strengere hygiënemaatregelen en (1,5 meter)leefregels is dit toilet het ideale, veilige en unieke toiletsysteem. En hij is nog mooi ook! Echt. Schitterend.iek en luxueus design

Bij Pop-Up Toilet Events denken we out of the (toilet)box. Daarom hebben de toiletten een toonaangevend, luxueus en innovatief design. De units zijn compact maar hebben ruim voldoende (been)ruimte. Daarnaast zijn de toiletten ongevoelig voor wind en voorzien van een lichtdoorlatend dak. Het dak is dubbelwandig en gevoerd, waardoor het in de zomer geen sauna in het toilet wordt. De unit met pop-up handwas is non-touch, dus: geen contact met het sanitair. Het non-touch systeem werkt op sensoren waarbij de handzeep automatisch aan het water wordt toegevoegd, het heeft een dubbele wasbak en een handdroger. Door middel van led-verlichting boven de deuren wordt zichtbaar welk toilet bezet (rood) en welk toilet vrij (groen) is. Van mijlenver is te zien of een toilet in gebruik is. Handig! Zo hoef je niet aan elke deur te rammelen en is van ruime afstand te zien welk hokje al een baasje heeft.

 

Flexibiliteit en toepasbaarheid

Pop-Up Toilet Events heeft uitschuifbare toiletten, urinoirs en handwas systemen die gemakkelijk te plaatsen én te verplaatsen zijn. Door het (eigen) gewicht staan de units hartstikke solide. Daarnaast zijn de toiletten, urinoirs en non-touch handwas systemen aan elkaar te koppelen. Geen wegwaaierij, dus. De units zijn in kleine of grote groepen te installeren, zowel indoor als outdoor. Daardoor beschikken de toiletten over elke gewenste tussenruimte, bijvoorbeeld van 1,5 meter.

 

Coronaproof! 

Door de flexibiliteit van plaatsing kunnen de toiletten op vrijwel elke vlakke ondergrond geplaatst worden; bij scholen, (sport- ,pret-, dieren)parken, campings, jachthavens, winkelcentra, (kleinschalige) evenementen tot openbare plekken in gemeenten en binnensteden. Daag ons maar uit. Wij installeren overal. De vakmensen van Pop-Up Toilet Events hebben jaren ervaring en denken niet in (wc)hokjes.

 

Milieu

Het milieu staat hoog in het vaandel bij Pop-Up Toilet Events. Even uitleggen. Bij de productie en bedrijfsvoering wordt er zoveel als mogelijk rekening gehouden met het milieu en de circulaire economie. Dit fixen de knapen en dames van Pop-Up Toilet Events door afval te scheiden, groene stroom en led verlichting te gebruiken, zonne-energie op te wekken en regenwater op te vangen. Niet in emmers maar in serieuze reservoirs. Het regenwatersysteem verzorgt bij terugkomst in de werkplaats, de reiniging van de toiletten. Ohja, over die toilet-units gesproken: die zijn dus 100% recyclebaar. De non-touch handwas systemen voegen automatisch handzeep aan het water toe. Dat scheelt enorm in zeepverbruik. Over alles is nagedacht. Dat is key point voor een circulaire economie. En zo is het… eh, cirkeltje weer rond.