Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

De anderhalve-meter-samenleving lijkt voorlopig onze nieuwe normaal. Horecaondernemers staan voor een enorme uitdaging: hoe ga je je restaurant, café of hotel inrichten als je straks weer (beperkt) open mag? En is dit überhaupt in praktijk uitvoerbaar en rendabel? Elke horecazaak is anders en we zien veel ondernemers die zich afvragen of die anderhalve-meter-horeca in de praktijk haalbaar en rendabel is.

Wij denken graag met u mee over oplossingen voor de indeling van uw horecazaak. We kijken naar de indeling, dat er voldoende afstand is tussen de tafels, maar we willen ook de prettige sfeer behouden. Dit kan door bijvoorbeeld extra planten of schermen te plaatsen, zodat het niet lijkt alsof je in een halflege zaal zit te eten. Daarnaast is het belangrijk te zorgen voor voldoende loopruimte en een duidelijke routing.

 

Voor meer informatie:

https://www.meuviro.nl/contact-meuviro/

MEUVIRO Interieurbouw

Haagweg 320

4813 XE Breda

E-mail: info@meuviro.nl

Tel: 076-5213450