Horeca oplossingen voor 1,5 m samenleving en daarna

Horeca oplossingen voor 1,5 m samenleving en daarna

Het kabinet heeft drastische maatregelen moeten treffen omtrent de COVID-19 uitbraak. Iedereen dient zich aan de RIVM maatregelen te houden. Een van die maatregelen is: 1,5 meter afstand houden van elkaar. Sommige bedrijven liggen helaas helemaal stil door de Corona crisis, zoals bijvoorbeeld de horeca sector.

Als Nederlands productiebedrijf denken wij graag mee in creatieve en innovatieve oplossingen. Zo hebben wij namelijk drie producten ontwikkelt en vervaardigd, waardoor horecagasten op een gepaste afstand van 1,5 meter uit elkaar zitten. De producten nemen weinig ruimte in beslag, waardoor het aantal zitplaatsen minimaal zal afnemen.

De oplossing bestaat uit:
• een aluminium verlengstuk
• een tafelafscheiding bestaande uit twee losse schermen
• en een afscheidingsscherm van plexiglas.

https://www.dijkos.nl/horeca-150cm/

PICKNICKTAFELS 1,5 METER
Het is nog onduidelijk hoelang we ons aan de RIVM maatregelen moeten houden, maar een ding is zeker voorlopig moeten we nog 1,5 meter afstand van elkaar houden. Bij vitale beroepsgroepen en verschillende groothandels, webshops en supermarkten gaat het werk gewoon door, zij hebben het nu juist ontzettend druk. Fijn, maar ook lastig om 1,5 meter afstand van je collega’s te houden gedurende de werkdag en tijdens pauzes.

De picknicktafel biedt ook toegevoegde waarde, wanneer de maatregelen versoepeld worden. Het aantal zitplaatsen van deze picknicktafel kan namelijk via verschillende opties uitgebreid worden.