Booq QR-bestellen en tafelreservering

Booq QR-bestellen en tafelreservering

Wij hebben booq QR-bestellen en booq Tafelreservering aangepast naar de 1,5 meter samenleving zodat onze toekomstige en huidige klanten deze oplossingen hopelijk z.s.m. in de praktijk mogen toepassen.

 

booq QR-bestellen:

Met booq QR-bestellen stroomlijn je het bestelproces op jóuw manier. Gasten bestellen en betalen zelf met hun smartphone, jij kiest of je wilt uitserveren of nu juist wilt laten afhalen.
Eenvoudig te koppelen met je kassa en afhaal-/keukenschermen, gemakkelijk upselling toevoegen, meertalig opgezet.
Maximale flexibiliteit, veiligheid én meer verkoop: https://www.booq-online.nl/qr-bestellen .
Een slimme bestelwebsite kan helpen met een nieuw to-go-concept opzetten: https://www.booq-online.nl/webshops .
Een bestelzuil biedt extra flexibiliteit en mogelijkheid tot ‘contactloos’ bestellen en betalen: https://www.booq-online.nl/bestelkiosk .
Keertje bellen? (Hier ook een blog over nieuwe bestelinitiatieven – https://www.booq-online.nl/blog/hoe-online-oplossingen-je-kunnen-helpen-in-de-anderhalve-meter-samenleving   –  en de visie van Rien Mol, eigenaar Landgoed het Rheins in Enter: https://www.eijsink.nl/blog/bereid-je-voor-op-wat-komen-gaat-rien-mol-het-rheins .)

Lees hier ook de blog van Michel Ordeman, eigenaar van bierbrouwerij en restaurant Jopen in Haarlem: https://www.eijsink.nl/blog/is-die-anderhalve-meter-economie-wel-haalbaar-michel-ordeman-jopen

 

 

booq Tafelreservering:

 

In booq Tafelreservering stel je de beschikbare capaciteit in passend bij de RIVM-maatregelen van 30 personen in je zaak in juni en 100 personen in juli.

Zo ga je voor 100% bezetting. Zie ook: https://www.eijsink.nl/blog/reserveringen-in-horeca-verplicht-reguleer-en-beheer-met-booq-tafelreservering en  https://www.booq-tafelreservering.nl/

 

We hebben de volgende instellingen toegevoegd:

  • Pas eenvoudig je maximale capaciteit aan
  • Ontvang gasten in shifts en met eindtijd (bijv. 16.30 – 19.00 uur)
  • Stel een controlevraag met gezondheidscheck in
  • Mogelijkheid tot aanbetaling of creditcardgarantie