Hoe gaan we te werk

Op basis van uw bestaand ontwerp zal het inhoudelijke intakegesprek plaatsvinden.

 

Alle items (posities) worden aandachtig in detail doorgesproken, waaronder de kleuren en materialen. Indien gewenst kan Meuviro Interieurbouw een passend advies uitbrengen waar nodig of u voorzien van praktische tips om meubelen op bepaalde wijze uit te voeren.

 

Zodra het mogelijk is zal de locatie tot op de millimeter in kaart worden gebracht door deze volledig in te meten. Deze stap is van belang om het uiteindelijke maatwerk te kunnen realiseren. Op basis van deze gegevens zullen de werktekeningen worden gemaakt en het bestaand ontwerp vertaald worden naar gedetailleerde werktekeningen.

 

Deze tekeningen worden voorafgaand aan het productieproces met u tot in detail besproken en zijn voor ons de blauwdruk om de diverse interieuronderdelen te vertalen naar realisatie.

 

Met goedgekeurde werktekeningen en afgestemde kleuren en materialen hebben wij voldoende informatie om de werkvoorbereiding op te starten. Of het nu gaat om meubeltekeningen voor de werkplaats, het bestellen van een greep of accessoires.

 

Alle benodigde materialen worden hier besteld, er worden diverse programma’s uitgeschreven om bijvoorbeeld de opdeelzaag en de CNC machine optimaal te kunnen laten benutten.

 

Hierna word ieder meubel door onze vakkundige meubelmakers volledig in onze eigen werkplaats in Breda gebouwd tot een compleet meubel waarna het verpakt wordt om zorgvuldig te kunnen transporteren om het op locatie te kunnen plaatsen.

 

De projectmontage is natuurlijk het uiteindelijke resultaat van uw ontwerp. Hetgeen wat eerst bedacht is en als ontwerp uitgewerkt zal bij de montage daadwerkelijk tot zijn recht komen. De juiste afstemming met derde partijen zoals aannemer en e-/w-installateur zijn van belang. Ook hier beschikt Meuviro Interieurbouw over jarenlange expertise om het project volgens afgesproken datum aan u op te leveren.

 

Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is en als de klant niet tevreden is zijn wij nog niet klaar!”