Branches

Interieurbouw is een breed begrip en in zeer veel branches van betekenis. Meuviro Interieurbouw heeft in de afgelopen jaren veel ervaring en expertise opgebouwd en is volop actief door know-how toe te passen.

 

ETEN

 

Het interieur is het karakter van uw onderneming, het is niet alleen uw visitekaartje, het bepaalt grotendeels de sfeer en uitstraling. Meuviro is al sinds 1960 een partner op het gebied van volledige inrichting. Wij realiseren de volledige inrichting van vloer tot plafond en alles wat daar tussen zit. Binnen onze organisatie is de expertise aanwezig om op zowel technisch als creatief gebied het interieur van uw restaurant te realiseren, waarbij kwaliteit en uitstraling leidend zijn.

 

DRINKEN

 

Het bruine café om de hoek of een moderne horecagelegenheid, Meuviro is met alle facetten bekend. Een gastvrije ruimte met de gewenste uitstraling en een hoge kwaliteit zijn daarin leidend voor een op maat gemaakt ontwerp. Meuviro Interieurbouw heeft al bijna 55 jaar ervaring op het gebied van horecainrichting. Denk hierbij aan: café, kantine, koffiebar, vinotheek/wijnbar, foyer, ontvangstruimte, etc. Meuviro zorgt niet alleen voor de inrichting, maar begeleidt tevens het project van A tot Z.

 

WONEN

 

Woorden als ontspanning, comfort en behaaglijkheid zijn kernwaarden voor een prettige leefomgeving, een plek waar een ieder zich prettig voelt. Een combinatie van vormgeving, praktisch en functioneel uitgevoerd met sfeervolle details. Meuviro is de juiste partij om met uw wensen tot een perfect resultaat te komen voor woninginrichting in Breda en omgeving.

 

WERKEN

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan betere resultaten en prestaties op de werkvloer. Daarbij draagt een fijne werkplek bij aan een betere sfeer en productiviteit van de gebruikers. Kantoorplekken, congres- en vergadercentra zijn meer dan alleen een plek waar administratieve of commerciële activiteiten worden gehouden.
Wij denken graag met u mee over de complete inrichting van uw kantoor.

  

ZORGEN

 

Binnen de zorg hebben we te maken met vele facetten die relevant zijn voor het welzijn van de gebruikers en cliënten/patiënten. Veiligheid, discretie, rust, vertrouwen, duurzaamheid en eigentijds design zijn slechts enkele criteria die voor een interieur in de zorgsector van belang zijn. Al jarenlang is Meuviro een betrouwbare partner voor meerdere grote zorginstellingen in Nederland als het gaat om de inrichting van het interieur.